Posted by: mirakimura | November 18, 2008

Kuantan Fotografi

Anda ada kenalan yang bakal mendirikan rumah tangga? Atau anda  sendiri ingin mendirikan rumah tanga? Perlukan Photographer @ Jurufoto @ Jurugambar untuk perkahwinan ? Hubungi saya Jurufoto Perkahwinan Kuantan @ Kuantan Wedding Photographer kerana saya menawarkan pakej yang bernilai untuk anda. Untuk melihat senarai pakej yang ditawarkan, sila ke page Pakej. Anda juga boleh melihat senarai tempahan yang telah saya terima di page Terkini. Terima kasih.

Lihat Koleksi Fotografi (klik link untuk ke galeri foto)

Galeri foto akan dikemaskini dari semasa ke semasa mengikut keperluan

Outdoor Gallery

Custom Album Gallery

Resepsi Gallery

Atau Boleh juga klik link ini untuk melihat contoh-contoh Photo Perkahwinan

About these ads

Responses

  1. perghhh.. dah banyak job rupanya.. best wan.. lama tak jumpa ko.. nanti kita TT.. turun KL call aku..

  2. cun bro bro..nak g TT 2 jgn lupe ajk kite skali erk.heheh..nak join jgk.

  3. salam,tumpang bertanya..?cik abg nie pekan kt ane erk…?
    sbb sy pong Nenasi pekan..tahu kan..! ada studio ker..?
    kat ane…

  4. breh boh…. lau ada masa free insyaallah kita lepak
    same2 k…cam ne jobs skrg masyuk kew?eheeeee……

  5. Nice pic and good job bro..

  6. salam bro,

    salam perkenalan; nice photos and keep up the good work lah.

  7. salam, saya ada buat homestay di kuantan, kalau nak suruh shoot homestay untuk bagi nampak pro sikit boleh? berapa charge yang biasa saudara ambil?


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: